Ønsker du bedre sikkerhet i ditt borettslag ?

Ønsker du bedre sikkerhet i ditt borettslag ?

En skyveport vil øke sikkerheten i ditt borettslag. Came Norge og Anderson Elektro AS produserer og leverer skyveporter til en rekke sameier og borettslag på hele østlandet. En garasjeport vil fort sikre de verdiene som er i garasjen og er en rimelig forsikring på å få besøk av uvedkommende. De aller fleste seksjonseiere har biler, el-bil ladere og sykler i garasjen. Mange har også boder med verdier som kan være utsatt dersom man ikke har en garasjeport eller skyveport. Vi i Came Norge As løser dette for dere ved å montere en skyveport med automatikk. Den kan opereres med vanlige fjernkontroller eller noe mer avanserte GSM løsninger. Dette gjør styringen mer fleksibel. Du kan også åpne garasjeporten fra din mobil. En GSM løsning vil gjøre det svært enkelt for vaktmester å ha oversikt over alle brukere via data. Flytter en seksjons-eier kan den spesifikke koden slettes og ny eier får en ny kode. Vi kan også kode fjernkontroll fra vårt kontor å sende den til bruker. Derfor blir det svært lettvint for borettslaget og for oss.

Came Norge AS har også gode service avtaler som gjør at dere får en problemfri drift på din skyveport. Vi finner gode løsninger for ditt borettslag og ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat. Våre dyktige medarbeidere og montører har alle lang erfaring og vil hjelpe deg med de valg og detaljer som er viktig. Vi utarbeider komplett tilbud og vil ta oss av hele prosessen inntil vi er ferdig og overlevere et komplett anlegg. En skyveport vil ha lang levetid da vi leverer komponenter med høy kvalitet. Came Norge AS vil alltid gi solid oppfølging og support. For oss er kunden alltid mest viktig og vi vil alltid strekke oss langt slik at kunden alltid føler trygghet.

Kontakt oss for befaring og tilbud: Klikk her.

Hovedkatalog til Came: Klikk herIngen utfordring er for liten eller stor – ta kontakt med oss, vi har erfaring og ønsker å hjelpe deg med din nye portløsning.
+

Bestill service idag!

Fyll ut skjemaet under om du har problemer med porten din, i neste steg kan du beskrive litt ang. dine problemer.

Priseksempel komplett service, Asker og Bærum, Oslo vest: 2190,- inkl MVA (pris varierer ut fra kjørelengde).

Fordeler med vår servicepakke:
– Garasjeporten og portåpneren får en fullstendig service og gjennomgang
– Kontroll av alle elementer som port, vaiere, fjærer og motorstyring
– Alle skruer og beslag blir kontrollert og etterstrammet
– Porten blir balansert og vi foretar justering av porten, fjærer og motoren
– Alle bevegelige deler blir smurt opp med vår unike vedlikeholdsspray
– Vi utfører mindre reparasjoner uten ekstra kostnad (bytte av trinsehjul, vaiertrinsehjul ol.), det eneste tillegget er prisen på selve delen

Tilleggstjenester vi tilbyr ved utførelse av service:
– Skifte av utslitte eller flisete vaiere, inkl arbeid og festemidler, 249,- per meter
– Skifte av utslitte fjærer, per port (190 kr for strekkfjærer og​ kr 990 for torsjonsfjærer, inkl mva + fjærer)
– Bytte av andre vesentlige slitedeler ‍

Vi tar kontakt med deg primært per e-post, om du ikke mottar svar fra oss innen rimelig tid – vennligst sjekk søppelpost/spam.
Navn*(Required)
E-post*(Required)
Consent(Required)
+

Bestill gratis befaring:

Har du ikke mål på porten? Vi kan komme på gratis befaring og ta de nødvendige målene. Deretter sender vi deg et komplett tilbud – helt uten skjulte avgifter eller tillegg.

Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg per e-post eller telefon for nærmere avtale.
Ditt navn(Required)
Gateadresse
Hvordan vil du kontaktes?(Required)
  • Leaving Already

    Join CAME family and get latest products updates