Om OSS

Came Norge har siden 1985 servet et omfattende forhandlernettverk over hele landet bygget opp av ingeniør og innovator Carl Otto Wathne. Han har over 40 år ervervet en solid kunnskap om hvilke krav som stilles til en leverandør av våre produkter til proffmarkedet.

Anderson elektro innehar bred kompetanse innen port og dører samt sperreutstyr.  Firma 1 elektriker AS på Lilleaker utfører dørtelefonanlegg, adgangskontroll, låssystemer, automatikk for Came Norge og Anderson Elektro AS. Vi har siden oppstart i 1997 opparbeidet en stor portefølje ved borettslag og boligsameier over hele Østlandet der vi har spesialisert oss på ombygging og vedlikehold av porter.

Came Norge og Anderson Elektro AS. fusjonerte 2015.
Dette er for å styrke vår organisasjon og være fremtidsrettet og tilpasset nye inovative løsninger som for eksempel skytjenester, adgangskontroll og sikkerhet.

Våre ansatte og servicepartnere er valgt for å kunne tilby markedet nettopp det som kreves. Fagkunnskap, nøyaktighet, serviceinnstilling og «stå på» egenskaper.

Ingen utfordring er for liten eller stor – ta kontakt med oss, vi har erfaring og ønsker å hjelpe deg med din nye portløsning.
  • Leaving Already

    Join CAME family and get latest products updates