Ny skyveport ?

Ny skyveport ?

Vi har erfaring med salg, prosjektering og montering av både manuelle og motoriserte skyveporter. Vi tilbyr noen av markedets mest driftsikre løsninger av skyveporter og tilhørende adgangssystemer. Vi leverer skyveporter i både aluminium og stål. Vi tilbyr også et serviceprogram som forsikrer maksimal drift og levetid ved anlegget. Skyveporter leveres normalt opp til 16m, og over denne lengden anbefaler vi å gå på doble skyveporter.

Vi leverer også mobile skyveporter. Dvs skyveporter ferdig montert på fundament som er flyttbart. Disse kan også benyttes som en permanent løsning da de gir mer fleksibilitet. Se på mobile gjerder og porter for mer info om denne type porter. Vår produsent av skyveporter leverer porten etter tegninger slik kunden ønsker og er i solid kvalitet. Du kan også styre både garasjeporten eller portene og skyveporten fra samme fjernkontroll. Ønsker du å styre skyveporten fra app på mobilen er dette også mulig.

Hos denne kunden har vi levert skyveport med Came automatikk og garasjeport med automatikk samt gjerde på husets veranda. Svært godt fornøyd kunde med våre produkter og kvalitet både i produkter og installasjon.

Kontakt oss for befaring eller tilbud. Klikk her.

Klikk her for Came hovedside: www.came.noIngen utfordring er for liten eller stor – ta kontakt med oss, vi har erfaring og ønsker å hjelpe deg med din nye portløsning.
  • Leaving Already

    Join CAME family and get latest products updates