Kontakt

KLIKK PÅ NAVNET FOR OG SENDE E-POST

Daglig Leder

Salg/Garasjeporter

Teknisk Support

Takk for at du bruker kontaktsiden vår. Velg en relatert avdeling nedenfor.
Vi leser alle meldingene kontinuerlig og svarer ikke senere enn neste virkedag.

FORHANDLERE
KONTAKT OSS På TELEFON : (+47) 67 17 00 44

Vi har forhandlere over hele landet, men trenger stadig flere nye og aktive.Som forhandler vil du få gode betingelser og oppfølging fra oss

Kritisk feil utenom arbeidstid? Vakttelefon 67 13 35 00
VIKTIG Vaktutrykning kan kun bestilles av styremedlemmer, vaktmestere eller andre som innehar fullmakt til å attestere fakturaer.Dersom du har spørsmål, vennligst bruk kontaktskjemaet.

Takk for at du bruker vårt kontaktskjema,
Vi leser alle meldinger fortløpende og svarer senest neste virkedag.

Know How

Came har igjennom mere enn 35 år vært representert i Norge, og er i dag den ledende leverandør av b.la. automatiske bommer.

Med fokus på innovation og utvikling dekker CAME’s omfattende produktprogram alle former for produkter til sikring av virksomheter og områder.

Service

CAME Norge har som ambisjon og yte våre kunder markedets beste betingelser slik at bedriften kan optimalisere sin egen drift. Vår ambisjon er å yte våre kunder den best mulige service i bransjen. Produkt trening, kunderelasjon og ikke minst vårt lager sikrer en hurtig og effektiv betjening til våre kunder.

Ingen utfordring er for liten eller stor – ta kontakt med oss, vi har erfaring og ønsker å hjelpe deg med din nye portløsning.
  • Leaving Already

    Join CAME family and get latest products updates