GSM Styring fra PAL

GSM Styring fra PAL

Sikre eiendommen din med våre port- og grind løsninger. Det gir sikkerhet og verner om privatlivet i hjemmet. Med tanke på kundenes preferanser og forventninger kan vi tilby dusinvis av modeller, som enkelt kan tilpasses både til tradisjonell og moderne byggdesign. Vi lager også grinder etter arkitekt tegninger eller etter du selv lager. Sett opp en enkel skisse på din grind så lager vi tegning klar.

Skyveporter fra Came Norge AS gir deg funksjonene og sikkerheten du ønsker, og det store utvalget av design og utførelser gir eiendommen en unik karakter. Den frittbærende konstruksjonen til skyvegrinden sørger for problemfri og sikker drift under alle forhold med høy pålitelighet. For best mulig komfort og sikkerhet er grindens motor og styring integrert i grindstolpen. Denne unike detaljen sikrer at bare de med nøkkel har tilgang til styringsenheten. I tillegg beskytter stolpen mekanismen mot påvirkning fra vær og vind.

Essensen bak utvalget vårt er ideen om at porten er et viktig element sammen med gjerdet for et avgrenset område og innramming av eiendommen. Hvert prosjekt har sin egen unike og gjennomtenkte design som passer til din eiendom, og resultatet blir en harmonisk stil, enten det er en tradisjonell, klassisk eller moderne design. Det store utvalget gir deg muligheten for å kunne fremheve det typiske og unike ved eiendommen.

Et stort utvalg av farger og design sørger for at gjerdet matcher fasaden, dørene, vinduene og andre elementer på bygningen. I tillegg garanterer pulverlakkeringen et vakkert utseende. Overflaten holder seg pen over lang tid, og du kan få ulike dekorative effekter og ulike glansnivåer.

 

Came Norge AS er en stor leverandør av automatikk til garasjeporter og andre motoriserte grinder og veibommer. Vi fører en rekke kjente og orginale fjernkontroller fra Came, Liftmaster, Berner, Sommer og Marantec. Har du en utfordring på automatikk så løser vi det meste innen styring på din automatikk. Vi har løse mottakere som kan monteres på gamle portåpnere der for eksempel den integrerte mottakeren er defekt. Du sparer da en god del penger som gjør at du kan benytte din gamle portåpner. GSM fjernkontroller er det nye innen automatikk. De fleste av våre borettslag har gått over til dette systemet. Kontakt for nærmere informasjon.

Hovednettside: www.came.comIngen utfordring er for liten eller stor – ta kontakt med oss, vi har erfaring og ønsker å hjelpe deg med din nye portløsning.
  • Leaving Already

    Join CAME family and get latest products updates