Bestille en Ryterna Garasjeport

Bestille en Ryterna Garasjeport

Ryterna garasjeporter kan leveres i mange forskjellige design. Et populært valg de siste årene er såkalt retro porter. Til denne kunden designet vi X-labank på en slik måte at de nye Ryterna garasjeportene skulle ligne de gamle portene som var montert på låven. Denne kunden var superfornøyd med resultatet, garasjeportene og monteringen. Vi kan i samarbeid med produsenten lage helt spesielle garasjeporter tilpasset det design du ønsker, enten i retro eller labank stil. Disse garasjeportene får da et uttrykk som nesten er identisk med hvordan man laget sidehengslet porter i gamle dager. Det som overrasker de fleste er at disse garasjeportene er moderne leddporter. Portene blir fabrikk lakkert med meget god kvalitet og holdbarhet samt setter på hengsler og håndtak i ordentlig smijern. Disse kan også lakkeres i ønsker RAL/NCS. Came leverer også portåpnere fra Sommer i Tyskland, nyeste teknologi og driftsikkerhet. Base+ 9060 er den raskeste portåpneren på markedet. Alle portåpnere fra Sommer har en rekke ekstrautstyr du kan koble opp og gjøre hverdagen svært enkel. Du kan også styre garasjeporten fra din mobil om du ønsker dette. Vi har også finger styring slik at du hverken trenger fjernkontroll, tastatur eller mobil. Ring oss så forklarer vi alle detaljer og muligheter du har. Vi demonterer også din gamle garasjeport og kan i svært mange tilfeller gjøre port åpningen større spesielt dersom du har en trang vippeport. Vi bygger også om fra 2 garasjer til en stor garasjeport, og fjerner midtstolpen som gjør at du får mye mer fleksibilitet i din garasje. Våre montører snekrer ny fin fasade. Leveringstiden vår er rask og effektiv på våre garasjeporter. Et samarbeid med noen få andre leverandører gjør at vi er konkurranse dyktige på rask leveringstid og priser. Vi hjelper deg gjerne med å bestille din neste Ryterna garasjeport.

Bestille en Ryterna Garasjeport. KLIKK HER:

Visit Ryterna wesite: https://www.ryterna.com/Ingen utfordring er for liten eller stor – ta kontakt med oss, vi har erfaring og ønsker å hjelpe deg med din nye portløsning.
+

Bestill service idag!

Fyll ut skjemaet under om du har problemer med porten din, i neste steg kan du beskrive litt ang. dine problemer.

Priseksempel komplett service, Asker og Bærum, Oslo vest: 2190,- inkl MVA (pris varierer ut fra kjørelengde).

Fordeler med vår servicepakke:
– Garasjeporten og portåpneren får en fullstendig service og gjennomgang
– Kontroll av alle elementer som port, vaiere, fjærer og motorstyring
– Alle skruer og beslag blir kontrollert og etterstrammet
– Porten blir balansert og vi foretar justering av porten, fjærer og motoren
– Alle bevegelige deler blir smurt opp med vår unike vedlikeholdsspray
– Vi utfører mindre reparasjoner uten ekstra kostnad (bytte av trinsehjul, vaiertrinsehjul ol.), det eneste tillegget er prisen på selve delen

Tilleggstjenester vi tilbyr ved utførelse av service:
– Skifte av utslitte eller flisete vaiere, inkl arbeid og festemidler, 249,- per meter
– Skifte av utslitte fjærer, per port (190 kr for strekkfjærer og​ kr 990 for torsjonsfjærer, inkl mva + fjærer)
– Bytte av andre vesentlige slitedeler ‍

Vi tar kontakt med deg primært per e-post, om du ikke mottar svar fra oss innen rimelig tid – vennligst sjekk søppelpost/spam.
Navn*(Required)
E-post*(Required)
Consent(Required)
+

Bestill gratis befaring:

Har du ikke mål på porten? Vi kan komme på gratis befaring og ta de nødvendige målene. Deretter sender vi deg et komplett tilbud – helt uten skjulte avgifter eller tillegg.

Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg per e-post eller telefon for nærmere avtale.
Ditt navn(Required)
Gateadresse
Hvordan vil du kontaktes?(Required)
  • Leaving Already

    Join CAME family and get latest products updates